Телефонуйте 102, а не пишіть у фейсбуці, на практиці.
23 сентября 2015, 16:09
32506
Krus Krus
Популярный блогер

Йшов в районі подолу, повертався із зустрічі і тут бачу картину на переході  - тіп у піджачку, рубашці фоткає припарковану BMW, яка стоїть на переході і затуляє навіть світлофор. Скажу чесно я може й не звернув би на це увагу якби не чувак, що фоткав, подібне стало давно вже буденним явищем в Києві.  Я одразу подумав, що чувак буде постити в себе в фейсбуці і згадав цей пост поліції:

Вирішив випробувати, що буде дієвішим. Набрав 102, сказав адресу та дані авто. Взагалі на 102 я напевно набирав перший раз. З приємного - адекватний і ввічливий оператор, з не дуже - до з'єднання з оперетором напевно хвилини 2-3 довелось почекати. Мені пофіг, але в екстренних ситуаціях це час.  Набрав і вже вирішив кілька хвилин почекати чи відреагують поліцейські. Паралельно постанув у твітер:

Пройшло 20 хв від моменту виклику і таки приїхали поліцейські. Походили біля авто хвилину-дві і не знаю як саме, але там з'явився не власник, а власниця.

одразу вказали перепаркуватися. 

Перехід звільнився і люди собі спокійно пішли та перестали тиснутись:

Поліцеські перш ніж підійти самі від'їхали далі і парканулись щоб не заважати руху:

Потім копи напевно вже щось там оформляли:

Не хочу наводити фокус на власніці авто та хейтити, хочу навести фокус на роботу поліції.  Вона еталонна! І в тому, що історія з набором 102 працює переконався особисто. Я підійшов до поліцейського, який сидів в авто і просто пожав йому руку зі словами "чуваки, красавчики".

Так все-таки пішохідний перехід виглядає краще: 

Ну і поділюся кейсом у фесбуці вже. Це краще ніж нитьйо.

 

 

Понравилась публикация? Расскажи друзьям:
Твитнуть
Поделиться
Поделиться